Salg

 
08:00 ~ 09:00 Registrering​
09:00 ~ 10:30  Keynote
10:30 ~ 11:00 Pause
11:00 ~ 12:30 Cloud kundereference-historie – Use case​ præsenteret af Galina Ianchina, Albertslund Kommune

Hvordan positionerer du Citrix Cloud Solutions til eksisterende kunder
Du har allerede dine kunder på en Citrix on-prem løsning. Er tiden nu den rigtige til at få dine Citrix kunder over på en Cloud løsning? Deltag i denne session og hør om kunde specifikke succes-historier, der illustrerer og evaluerer de nye muligheder, som kun er tilgængelige med Citrix Cloud services. Dette er sessionen for cloud transition og trade-up. Vi vil bringe dig gennem use cases samt gøre det let for dig at identificere den ideelle kunde profil og opportunity samt diskutere value-add features, der differentierer cloud services fra on-premise installationen. Efter denne session vil du være bedre rustet til møder og dialog omkring at få dine Citrix kunder ”op i skyen”. 

Hvorfor vælger kunder Citrix Cloud Services?
Diskuterer du ”hvorfor Citrix Cloud Services” med dine kunder? Nej.........? Mangler du indsigt og viden i hvorfor flere og flere kunder er gået eller overvejer Citrix Cloud Services?

Deltag i denne session og hør hvad der kan drive argumenterne for at vælge Citrix Cloud Services. Dette er sessionen hvor vi bringer et par historier fra det virkelige liv og belyser hvorfor en række gamle og traditionelle Citrix kunder har valgt eller overvejer Cloud vejen. Efter sessionen vil du have et indblik i hvorfor kunder tænker Citrix Cloud Services og hvilke argumenter du med stor sandsynlighed også vil møde i din egen Citrix Cloud Services dialog.
12:30 ~ 13:30 Frokost​
13:30 ~ 15:00 Nyhed - Citrix Ultimate Rewards Incentives ​
Det nye Citrix Ultimate Rewards program forenkler vores partner incentives. Det belønner partnere for at identificere og lukke kundesager på tværs af alle markeder og accelererer indtjeningen for partnere, som bevæger sig videre til cloud services delivery. Det nye program konsoliderer incentives, belønner indledende salgsarbejde kombineret med en afsluttende "rebate" baseret på salgsresultater. I denne session vil du høre om, hvor let det er at foretage incentive registreringer og hvordan du får størst fordel med Citrix Ultimate Rewards.

Positioner og sælg Netscaler ADC i den nye hybrid multi-cloud verden​
Hybrid og multicloud miljøer er den nye standard for kunder. Men noget, der ikke er nyt, er behovet for en god oplevelse for slutbrugerne. Det handler – som det altid har gjort- om end-to-end applikations-synlighed for at beskytte kundens investering og hjælpe it-afdelingen til at styrke deres Line of Business kunder og interne udviklere. Deltag i denne session for at forstå forretningsvision, positionering, konkurrentdifferentiering og salgsstrategi for ADC i det nye miljø.

Hvordan sælger man og tjener penge på Citrix Cloud Services 
Kom og hør om, hvordan du får mest ud af Citrix Cloud services teknologien. Vi har udviklet features, udelukkende til partnerne i vores Citrix Cloud management plane for at give partnerne unik viden om at monitorere kunde-konfigurationer, bl.a. services og forbrug. Disse værktøjer og services vil hjælpe dig med at flytte kunder over i hostede service-miljøer og samtidig være i stand til at identificere muligheder for opsalg, som er strategiske forretningsbeslutninger for din kunde. Du vil lære mere om værktøjer til at monitorere brug af hostede service licenser og om hvordan det nye Partner Dashboard vil give dig større viden om kundeimplementeringer. 
15:00 ~ 15:15 Pause
15:15 ~ 16:15 En sikker digital perimeter
En sikker digital perimeter er et must, når man bevæger sig til digitale workspaces. Dette kræver tænkning udover den traditionelle værktøjskasse. For at være fuldt sikret må det digitale workspace give IT-afdelingen både synlighed og control, så evaluering af den sikre digitale parameter må fokusere på tre områder: Pålidelig adgang og delivery, pålidelig sikkerhed og fuld synlighed gennem intelligent analytics. Denne session dykker dybt ned i den sikre digitale perimeter og hvordan løsningerne i Citrix produktporteføljen adresserer dette kritiske område.

At sælge Netscaler SD-Wan, traditionelt og gennem skyen 
I takt med at markedet skifter til en software-driven verden, oplever IT-cheferne, at cloud services gennemtrænger virksomhederne. I øjeblikket bliver SD-WAN brugt til intelligent optimering og sikker forbindelse til skyen, herunder til at forbinde brugere direkte til datacentre. Samtidig giver SD-WAN centraliseret administration på tværs af lokationer. I denne session vil du høre om, hvordan NetScaler SD-WAN sælgere og specialister hos partnerne har hjulpet organisationer med at skabe et agilt netværk og samtidig reduceret omkostningerne på tværrs af WAN netværk.
16:15 ~ 16:30 Opsummering
16:30 ~ 18:00 Netværk & drinks